Siirry sisältöön

Ruskavaellus

499,00 €
599,00 € / 5 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistujat499,00 €

Kauppias

Kaarna Outdoors info@kaarnaoutdoors.fi 0405676442 Y-tunnus: 3260400-1 Kauppiaan ehdot

Ruskavaellus oli mahtava elämys

-Minna, 09/2021

 

Koe syksyn ruska karhuistaan tunnetussa Patvinsuon kansallispuistossa! Viiden päivän (4 yötä) mittaisella ruskavaelluksella kuljemme vanhojen mäntymetsien halki, ihailemme upeita hiekkarantoja ja vaellamme soiden halki pitkospuita pitkin. Patvinsuon kansallispuisto on yksi maamme vähiten vierailluista, mutta siitä huolimatta tai juuri sen takia se on myös Itä-Suomen erämainen helmi. Pienet kävijämäärät ja laajat suoalueet vievät mielikuvituksen Lapin maisemiin. Kaiken sen kruunaa upea ruska, joka värjää niin puut kuin maankin!

Vaelluksen aikana sinun on mahdollista nauttia maisemien lisäksi myös marjastamisesta ja sienestämisestä - tuoreempaa ruokaa ei lautaselle voi toivoa! Halutessasi voit myös oppia tai kehittää jo olemassaolevia erätaitojasi kartan käytöstä turvalliseen vesistön ylittämiseen. Tarjoamme käyttöösi myös lämpimän suihkun aamuin illoin lähes jokaisena vaelluspäivänä, joten voit halutessasi aloittaa ja lopettaa päivät suihkun raikkaana. Vaelluksen toisena ja viimeisenä yönä on myös mahdollisuus nauttia telttasaunan pehmeistä löylyistä.

Ruskavaellus ei ole fyysisesti raskas, sillä maasto on pääosin helppokulkuista eikä rankkoja nousuja tai laskuja juuri ole. Päivämatkat ovat n. 15 kilometriä, viimeinen päivä on lyhyempi. Halutessasi voit myös jättää yöpymisvarusteet kuljetettavaksemme ja liikkua päivisin kevyemmän repun kanssa. Tämä vaellus sopii loistavasti ensimmäiseksi vaellukseksi. 

Hintaan sisältyy:

  • Opastettu vaellus Patvinsuolla
  • Valmiiksi pakattu rinkka (lisää vain omat vaatteet, hygieniatarvikkeet ja ruoat)
  • Kuljetus pääkaupunkiseudulta Patvinsuolle ja takaisin
  • Nuotioillallinen ensimmäisenä iltana
  • Saunomismahdollisuus kahtena iltana
  • Kattava vaellusopas, joka sisältää myös pakkauslistan ja vinkit retkiruokiin resepteineen
  • Whatsapp-ryhmän, jossa mahdollisuus tutustua muihin vaeltajiin sekä kysyä vaellukseen liittyviä kysymyksiä

Pysähdymme meno- ja paluumatkan aikana kahvi- ja ruokatauoille sekä menomatkalla ruokakauppaan. Ateriat ja ostokset näillä tauoilla eivät sisälly hintaan.

Lisämaksusta:

  • Retkiruoat vaellukselle, lähetämme sinulle varauksen jälkeen listan vaihtoehdoistamme, josta voit valita haluamasi ateriat! (1 kappale vaellusruokia sisältää vaelluksen kaikki ateriat: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala). Retkiruokiin ei sisälly eväitä ja välipaloja.