Kaarna Outdoors on vuonna 2021 perustettu luonto- ja matkailualan yritys. Kaiken keskiössä on halu tuottaa laadukkaita ja opastettuja aktiviteetteja luonnossa, retkivalikoimamme onkin monipuolinen lyhyemmistä päiväretkistä useamman päivän mittaisiin vaelluksiin. Päiväretket ja lyhyemmät viikonloppuretket toteutamme Etelä-Suomessa, mutta kauttamme pääset myös vaeltamaan Itä- ja Pohjois-Suomen upeissa maisemissa. Tuotamme mielellämme myös erilaisia työhyvinvointipäiviä tai kokousohjelmaa yritysasiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöiden.

Laajaa retkivalikoimaamme tukee varustevuokraamomme, jonka kautta pystymme tarjoamaan niin retkeilyvarusteet kuin myös kamerat ja objektiivit luontovalokuvaukseen. Välineiden vuokraus onnistuu tietenkin myös omatoimisille retkille! Meiltä pystyt ostamaan myös herkulliset retkieväät, sillä kuivaamme laadukkaista raaka-aineista herkut arkeen ja retkille sekä ateriat pidemmille vaelluksille.

Muiden toimintojen ohella tarjoamme myös valokuvauspalveluja. Kauttamme järjestyy niin henkilö-, juhla- kuin tapahtumakuvauksetkin. Tarjoamme palvelujamme myös yrityksille ja kaikki valokuvaustuotteemme ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@kaarnaoutdoors.fi. Asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse numerossa 0405676442, johon voit laittaa myös viestiä. Huomioithan kuitenkin, ettemme välttämättä pysty vastaamaan kaikkiin puheluihin heti, sillä retkeilemme hyvin paljon! 

Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat, että olet ensimmäisten joukossa kuulemassa parhaista tarjouksista, uusista tuotteista, karvaisten työntekijöidemme kuulumisista ja retkikohdevinkeistämme sekä paljosta muusta! Voit tilata sen alla olevan lomakkeen kautta ja se löytyy myös sivun alalaidasta, lähetämme uusille tilaajille -10% alennuskoodin, joka käy kauppamme kaikkiin tuotteisiin. 

 

 

Nähdään retkillä!